INFORMASJON

FESTIVALARENA
Våryrfestivalen har en egen festivalarena i Bruparken, midt i Lillehammer sentrum. Denne arenaen består av en enorm lavvo! I tillegg til dette, bruker vi lokale aktører som Stift, Brenneriet og Felix. Alt av arrangementer på dagtid er gratis på alle arenaer, mens på kveldstid kreves billett for inngang.

 

Kjøp billetter til kveldsarrangement HER.

DETTE MÅ DU TA MED

Billetter og gyldig ID (Kveldsarrangement)

Klær og sko - selv om vi har tak over hodet og varme i lavvoen

God stemning!

DETTE MÅ DU LEGGE IGJEN HJEMME
- Flasker
- Medbrakt mat og drikke (barnemat er tillatt)
- Paraplyer, selfiestang eller lignende
- Profesjonelt kamera- og videoutstyr
- Brannfarlig stoffer/væsker

Les mer om de andre arenaene HER.

ALDERSGRENSE
Det er gratis inngang for alle på festivalens arena på dagtid. Konsertene på kveldstid har en aldersgrense på 18 år (20 år på etterfest). Gyldig  ID påkreves i tillegg til billett på kveldarrangementer.

BILLETTER
Alt av arrangementer på dagtid er gratis, det samme gjelder under-18-konserten med headliner lørdag 6. april. Konserter og andre arrangementer på kveldstid fås kjøpt HER. Det selges kun billetter til enkeltarrangement (men du kan selvfølgelig kjøpe til ALLE kveldsarrangementene våre!), så husk å sikre deg dem før det er for sent!

BETALINGSMÅTER
Vi blir å ta imot betaling i form av både kort og kontant på vår festivalarena. Kjøp av konsertbilletter i døra vil være mulig, gitt det fortsatt er ledige billetter igjen.

OVERNATTING

Våryrfestivalen er så heldige å få samarbeide med Mølla Hotell som vårt festivalhotell. Les mer om Mølla Hotell og overnattingsmuligheter HER.

 // FACEBOOK @VARYRFESTIVALEN // INSTAGRAM @VARYRFESTIVALEN  //

© 2019 Våryrfestivalen

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon