HVEM ER VÅRYR?

Våryrfestivalen ble etablert våren 2017, og driftes av frivillige studenter og unge voksne i Lillehammer. Festivalen arrangeres for tredje gang 19.-21. mars 2020, med Rose Mortensen Bjartveit som festivalsjef.

 

Festivalen drives på frivillig basis, og består per dags dato av 20 unge Lillehamringer – som alle har som mål å gjøre verden til et litt bedre sted.

Våryr skal være en møteplass mellom det kunstneriske, musikalske og samfunnskritiske, og fungere som en av hovedaktørene på å bringe den norske, urbane musikken og samfunnsdebatten til Lillehammer. Festivalen skal skape felles opplevelser i ulike kontekster, og trekke linjer mellom konserter på kveldstid - opp mot et samfunnsaktuelt og samfunnskritisk dagsprogram.

 

I samarbeid med lokale aktører og scener, skal vi underholde, engasjere og opplyse festivalens besøkende, og gjøre samfunnsdebatten og kultur-arrangement av høy kunstnerisk kvalitet tilgjengelig for alle. Med alt fra barneteater, debatter og kunstutstillinger, til klubbkvelder, konserter og foredrag, skal Våryrfestivalen finne leken i alvoret, og alvoret i leken.

 // FACEBOOK @VARYRFESTIVALEN // INSTAGRAM @VARYRFESTIVALEN  //

© 2019 Våryrfestivalen

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon