Bytting & Brunsj

GRATIS ARRANGEMENT | Kulturhuset Banken, inn til venstre | Lørdag 6. april kl. 12.00-15.00


Trengs det en vår(yr)rengjøring i klesskapet ditt? Da er du velkommen til årets klesbyttedag med Våryrfestivalen! Bytt gamle klær mot nye skatter OG få input om etikk og klær med Ina Luna!

Sitter du på klær som trenger nye eiere og selv et ønske om noe nytt, er dette dagen for deg. Ta med det du ikke bruker og bli med på en hyggelig formiddag med oss. Klær som blir til overs går til Fretex, som også kommer med sin egen “pop-up” butikk. Arrangementet vil foregå på Ekspedisjonen i Kulturhuset Banken (rommet til ventre når du går inn hovedinngangen). Velkommen!

Ina Luna Gundersen har så lenge hun kan huske vært opptatt av klær og stil - og en naturlig del av det er såklart mye shopping. Men hvordan kan man shoppe mye uten å ødelegge planeten? Jo, brukt selvfølgelig! De siste årene har hun nesten ikke kjøpt seg et eneste nytt plagg - nemlig fordi det finnes så mange skjulte skatter på bruktbutikker. Nå blir hver handletur som en skattejakt - men viktigst; hver handletur er bærekraftig! Ina Luna kommer på byttedagen for å fortelle oss hvorfor gjenbruk er så utrolig viktig for jordkloden - men også hvordan man kan finne de skjulte skattene!

 // FACEBOOK @VARYRFESTIVALEN // INSTAGRAM @VARYRFESTIVALEN  //

© 2019 Våryrfestivalen

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon