LÜT + Death By Unga Bunga til Våryr!

Oppdatert: 20. jan. 2019

Kast på dere rocke-skjorta, vi sier hei og velkommen til tidenes rockekonsert med LÜT og Death By Unga Bunga! Konserten vil foregå i festivallavvoen!

LÜT LÜT er et rockeband som på kort tid har etablert seg som et av Norges mest spennende! De har utviklet et unikt, tight og energisk liveshow, preget av et hardtslående lydbilde, store gitarer og melodiøse låter.

LÜT har tross sin korte karriere flere meritter på lista; de ble Ukas Urørt med låta "Du Vet Ingenting" i 2016 og ble finalister i Urørtfinalen i 2017 og Metallica-trommis Lars Ulrich hyllet både bandet og låta "BoyToy" i radioprogrammet sitt "It’s Electric". De ble også nominert til Spellemannsprisen i kategorien "Årets Nykommer & Gramostipend 2017" og til P3 Gull i kategorien "Årets beste liveartist 2017" med følgende begrunnelse fra juryen:

"Ingen norske punkband siden Turboneger har et mer velregissert liveshow enn LÜT. Kombinasjonen av verbal humor, beinhard energi og velspilte licks gjør konsertene til denne Tromsø-gjengen til en fryd for alle sanser."

Merk deg navnet! LÜT har kommet for å bli!

Death By Unga Bunga Selv om medlemmene i Death By Unga Bunga fortsatt kan regne seg selv som relativt unge menn, har de faktisk allerede feiret 10 år som band. Rockeband, for å være eksakt.

I 2016 hadde bandet et ekstremt produktivt år, og dette resulterte i hele tre utgivelser, albumet «Pineapple Pizza», en remastret utgave av deres debutalbum, «Juvenile Jungle», for første gang på vinyl, før de avsluttet året med EP-en «Fight» og fire splitter nye låter. Etter dette skulle man tro at guttene i DBUB kanskje skulle sette ned tempoet noe, men den gang ei.

I 2017 og 2018 har selvfølgelig turnert Norge rundt på både klubber og festivaler! I mars 2017 reiste de ut på sin første headliner-turné i USA, som tok dem fra New York i øst til California i vest. En milepæl i seg selv, men USA-eventyret stoppet ikke der. I september ble de med punk-legendene i Stiff Little Fingers som supportband på deres «40th Anniversary Tour», og spilte nærmere 20 konserter fra vestkyst til østkyst. Motsatt rute denne gangen altså, og når 2017 nå nærmer seg slutten har bandet spilt 34 konserter på ett år på det amerikanske kontinentet. Imponerende.

6. april 2018 slapp bandet sitt sitt femte og selvtitulerte album. Denne gangen har de produserte skiva selv, noe som gir den et ekstra personlig preg, og denne gangen er låtene kjappere, høyere og morsommere enn noen gang. Live er Death by Unga Bunga bedre enn noensinne og et serveres over hele verden med hæla-i-taket-garanti! Vel møtt!

ID: 18 år BILLETTER: 235,- (eks avgift) BESTILL BILLETTER HER!

2 visninger

 // FACEBOOK @VARYRFESTIVALEN // INSTAGRAM @VARYRFESTIVALEN  //

© 2019 Våryrfestivalen

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon