Peder Kjøs og Maria Navarro Skaranger: Hvordan takle & forstå tragedie

GRATIS ARRANGEMENT // 4. april 13.00-14.00 // Lillehammer Litteraturhus


Vi inviterer befolkningen til å forstå bedre det vanskelige som treffer alle og enhver hos Litteraturhuset torsdag 4. April!

En samtale om sorg med forfatter Maria Navarro Skaranger og psykolog Peder Kjøs. Maria Navarro Skaranger kom i høst ut med en utrolig god og kritikerrost roman. Bok om sorg (fortellingen om Nils i skogen) er sterk roman om å miste en storebror og hvordan han faller fra balkongen. Eller hoppet han? Boken handler om ensomhet og avstand, og ulike familiemedlemmers forsøk på å takle sorg og forstå tragedie. Møt Navarro Skaranger i samtale med Peder Kjøs, som i løpet av de siste årene har blitt en tydelig stemme innen psykologi og terapi i Norge.

Maria Navarro Skaranger er født i 1994 og er fra Oslo. Debutromanen hennes, Alle utlendinger har lukka gardiner (2015), ble solgt til Danmark allerede for utgivelse i Norge. Skaranger ble tildelt Debutantprisen og nominert til Tarjei Vesaas Debutantpris for denne boken. Bok om sorg (Fortellingen om Nils i skogen) er Skarangers andre roman.

 // FACEBOOK @VARYRFESTIVALEN // INSTAGRAM @VARYRFESTIVALEN  //

© 2019 Våryrfestivalen

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon