Pride februar 2019: Etterfest med Våryr!

Fredag 22. februar - fra midnatt

Etterfest/nachspiel med Våryrfestivalen Sted: Café Stift, Kirkegata 41, 2609 Lillehammer Inngang: Gratis Aldersgrense: 20 år

Våryrfestivalen har inngått samarbeid med Vinterpride, og benytter anledningen til å ha slippfest for sin festival i form av etterfest/ nachspiel på Café Stift.


Våryrfestivalen ble etablert våren 2017, og driftes av frivillige studenter og unge voksne i Lillehammer. Festivalen arrangeres for andre gang 3.-6.april 2019. Følg Våryrfestivalen på Facebook. Her slippes programmet for festivalen litt etter litt.


Våryr skal være en møteplass mellom det kunstneriske, musikalske og samfunnskritiske, og fungere som en av hovedaktørene på å bringe den norske, urbane musikken og samfunnsdebatten til Lillehammer. I samarbeid med lokale aktører og scener, skal vi underholde, engasjere og opplyse festivalens besøkende, og gjøre samfunnsdebatten og kultur-arrangement av høy kunstnerisk kvalitet tilgjengelig for alle. Med alt fra barneteater, debatter og kunstutstillinger, til klubbkvelder, konserter og foredrag, skal Våryrfestivalen finne leken i alvoret, og alvoret i leken.


Vi i Våryrfestivalen gleder oss! Sees fredag 22. februar!


(Tekst & bilde lånt fra www.foreningenfri.no):

7 visninger

 // FACEBOOK @VARYRFESTIVALEN // INSTAGRAM @VARYRFESTIVALEN  //

© 2019 Våryrfestivalen

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon