Vi søker NY FESTIVALSJEF!

Våryrfestivalen søker ny festivalsjef! SKJEMA HER!


Våryrfesivalen startet opp våren 2017, og har etter oppstart arrangert 2 runder med festival i Lillehammer. Noen fra tidligere år er med videre, men nå er Våryr klar for ny arbeidskraft og ny skipper!


Som festivalsjef har du det overordnede ansvaret for festivalen: hvordan den skal formes og hvordan den skal fungere - økonomisk, visuelt, programmessig og alt annet som kommer på banen. Sammen med teamet ditt (som du bygger selv med god hjelp fra de som har vært med før), er du med på å bringe Våryrfestivalen til nye høyder! Det er en fordel om du brenner du for kultur, opplevelser, god stemning og lagarbeid - og hvis du har noe ledererfaring, vil det også hjelpe deg på din kulturelle landevei.


Våryrfestivalen skal være en læringsarena for alle parter, og har som mål å bringe alle oss i Lillehammer nærmere hverandre. I rollen som festivalsjef har du også ansvaret for festivalens kontakt med eksterne aktører og samarbeidspartnere - som feks. kommune, fylke og øvrige. Om du ikke har noe erfaring på feltet, men likevel har lyst til å prøve deg som festivalsjef - så er det bare å søke! Her er det hjerte, vilje, øye for folk og kultur som sitter i høysetet.


Stillinga er frivillig, og alle spørsmål kan rettes til Martha Antonette Solli på Martha.a.solli@gmail.com eller på mobilnummer 99376012.


SØKNADSFRIST: 14. mai 2019


SØK HER!

11 visninger

 // FACEBOOK @VARYRFESTIVALEN // INSTAGRAM @VARYRFESTIVALEN  //

© 2019 Våryrfestivalen

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon